Palvelut

Konsultoiva suunnittelu

Oman kodin suunnitteluun liittyy paljon toiveita ja unelmia. Sinulla on ehkä mielikuva millaiset tapetit haluat tai miltä kylpyhuoneen tulisi näyttää. Juhlavaan arjen suunnitteluun tarvitaan asiantuntijaa joka auttaa määrittämään toiminnalliset tarpeenne.

Sinä olet asiantuntija perheesi koon, harrastusten ja kodilta toivotun toiminnallisuuden suhteen. Me autamme sinua miettimään vesipisteet ja viemärit siten, että arjen askareet toteutuvat sujuvasti.

Siirry tilaussivulle
LVI asennukset

Suoritamme kaikki kodin LVI asennukset. Parhaan lopputuloksen saat tilaamalla konsultoivan suunnittelun, jonka pohjalta laskemme teille urakkatarjouksen.

Putkiasennusten lisäksi saat meiltä kaikki tarvikkeet kotiin toimitettuina ja asennettuina.

Siirry tilaussivulle
Korjaustyöt

Kodin lämmitys-, vesi- ja viemärikalusteet vaativat ajoittain huoltoa, korjausta tai muutostöitä. Juhlavaan arkeen tulee myös muuttuvia elämäntilanteita. Lapset kasvavat, wc-istuin jää pieneksi tai ikääntyminen vaatii korotettua wc-istuinta ja turvakahvoja kylpytiloihin. Meillä on kokemusta ikääntyneiden ja liikuntarajoitteisten arjen ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Ota rohkeasti yhteyttä, yhdessä suunnittelemme sinulle toimivimmat ratkaisut.

Siirry tilaussivulle
Kokonaisurakointi

Kodin putkityöt, viemäriputkista ilmastointiasennuksiin ja KVV- ja IV-työnjohtotehtäviin, toteutuvat kustannustehokkaasti kokonaisurakoinnin avulla. Annamme sinulle tarjouksen konsultoivan suunnittelun jälkeen. Tarjoushinta on yhdessä sopimamme kokonaisuus, joka sisältää LVI-kuvien mukaiset ilmastointi-, lämmitys-, vesi-, viemäriputkistot ja kalusteet paikalle toimitettuina sekä asennettuina. 

Parasta sinulle on se, että tiedät kokonaiskustannukset ja sen koska työ on valmis.

Siirry tilaussivulle