• Putkityö Jaakkola

  Arjen toimivuutta asiakasta kuullen
  slide item 3
 • Iloista palvelua

  Suunnitteluun ja asiakkaan kuulemiseen panostaen
  slide item 2
 • Laadukkaat Palvelut

  Konsultoiva suunnittelu - Kokonaisurakointi - Putkiasennus - Korjaustyöt
  slide item 2

Juhlavaan arkeen

Tarjoamme asiakkaille ratkaisuja, joissa arjen toimivuus kasvaa tuottaen perustarpeet Juhlavaan arkeen.

Yrittäjinä koko perhe 

Moro! Olen Joonas Jaakkola. Putkityö Jaakkola on nuori yritys, mutta työkseni olen vääntänyt putkea jo vuosia. Siinä ohessa rakensin perheelleni oman kodin ja avioiduin. Vaimoni Emmi auttaa tarvittaessa suunnittelussa, jos asiakkailla on erityisiä vamman tai sairauden aiheuttamia haittoja. Söde ei ole viemärikoira, vaikka kokonsa puolesta sinne mahtuisikin. Töissä tämä terhakka terrieri viihdyttää asiakkaita. Eläkeläispari Tauri ja Kiki tahtoivat Söden mukaan asennushommiin. Tehdessäni työt Söde nautti Taurin silittelystä ja Kikin ihalilevista sanoista.
 
Perhe kasvoi syksyllä pikkumies Viljamilla.  Isäksi tuleminen oli iso ja ihana asia. Talvi kului nopeasti uusien asioiden parissa. Uudet asiakkaat ja uudet rakennuskohteet, joissa toteutetaan asiakkaiden unelmia, ovat kiehtovia. Vaikka yrittämisen arki on vakiintunut tarvitsen uusia asiakkaita ja uusia putkitöitä. Ota yhteyttä!
 

 

 

Asiakasprojekteja

Kiki ja Tauri huomasivat vanhetessaan voimien vähenevän ja nivelrikon haittaavan vesihanojen aukaisua. Joonas suositteli sähköhanaa, jonka avulla veden saa valumaan kättä heilauttamalla. Samalla tarkistettiin tukikahvojen tarve ja päätettiin asentaa korotettu wc istuin. "Meille on ollut valtavasti apua Joonaksen neuvoista. Hän kuuntelee ja osaa ennakoivasti ehdottaa muutostöitä, joista meille on arjessa iloa ja apua".